Tyxo.bg counter

Събития


Bellezza Italia - форум на красотата  и естетиката.
Среща на красотата с професионализма. Пловдивски панаир палата 2 е мястото където всяка година марки предлагащи продукти в областта на козметиката и фризьорството си правят среща с клиентите. Италианска креативност и новаторство.  Това е мотото под което се представиха  Козметикс ЕКS, като ексклузивни представители на марките EKSPERIENCE, Intercosmo, Alter Ego, Imperity. Множество конкурсни програми и състезания запълват времето от първи до трети април. На няколко сцени успоредно с конкурсната програма различни стилисти демонстрират майсторство и професионализъм. Всеки посетител може..
Как да си направим прическа без топлина
Как да си направим прическа без топлинаКогато става въпрос за прически, много дами се обръщат към уредите, излъчващи топлина, за да постигнат желания ефект. Дали ще постигнете обем и фиксация с помощта на сешоар или ще предпочетете пресата за коса, за да оформите желаните кичури, електрическите уреди са част от арсенала на модерната дама.Всеизвестно е, обаче, че интензивното използване на топлина може да има неблагоприятни последици върху косата, като я направи чуплива, с нездрав вид, суха, а в някои крайни случаи дори да доведе до косопад. Ако искате да избегнете тези неприятни последици, как..
Eclettica Photografica Fashion clip - Берлин
Intercosmo стил в едно уникално шоу.Едно пътуване между модната фотография и съвремеността. Необходимо е да се върви в крак с времето и да се стимулират нашите умове в безмилостното преследване на нов подход. Нов поглед над заобикалящия ни свят. Една креативност родена от страстта към изкуството. Изпъстрена с цветове, за да направи света жив. Берлин е един от най-съвременните градове, който най-добре отговаря на условието да бъде домакин на събитие, толкова креативно като това - Intercosmo Eclettica 2015 Дефиле на красотата.Един новаторски поглед върху представяне на модата при фризьорството. ..
Козметикс ЕКС търси модели за боядисване на коса
Козметикс ЕКС търси модели за боядисване на коса, без подстригване.Не се изисква опит, няма ограничение във възрастта. Моделите ще участват в еднодневни семинари:Търсим модели от София за семинар на 31 октомври 2015 г.Търсим и модели от Стара Загора за семинар на  01  ноември 2015 г. За да участвате моля изпратете актуална снимка в профил и в анфас. Израснали корени и бели коси са с предимство.Върху моделите ще бъдат използвани само професионални продукти за коса. Работата е от професионални италиански топ стилисти.Моля изпратете снимки, две имена и телефон на адрес: visitor@bluemax...
Колекция Alter Ego Италия на стилиста Крейг Смит - видео
Kolorgraphie D_Fusion е новата колекция Alter Ego Италия на стилиста Крейг Смит и е сливане на форма и цвят. Кърваво червено, медно есенно и цвят грозде са новата палитра на тази колекция. Различни нюанси с много кичури и детайли в абсолютната женственост. Запазен е баланса между иновациите, както и красотата и индивидуалността на всяка жена. Без компромиси са реализирани ярки цветове, което се очертава като тенденция за този сезон, брилянтност на нюансите и дълбочина. ..
ХХIV италиански фестивал на красотата и прическата.
ХХIV италиански фестивал на красотата и прическата. От 27-29.03.2015 палата 2 международен панаир Пловдив.Шоу програми и демонстрации на световноизвестни стилисти. Simonetta Masiero стилист от Болоня-Италия. След успешно преминаване на обучение в няколко световно известни академии Симонета, участва в национални европейски и световни конкурси, постигайки високи резултати - два златни , един сребърен и два бронзови медали. Гостува в популярни телевизионни програми и списания с национални и световни тиражи. С елегантна визия и обноски, като допълнение към високия професионализъм , Симонета е посл..
Продукти от 1 до 6 от общо 6 (1 страници)