Tyxo.bg counter

Промоции


Оферта за фризьори
Оферта за фризьори Купете 3 броя Професионална боя за коса с кератин - Voila Creme 3C Intense + 1 брой Оцветяваща маска обогатена с Инка Passion - Alter EgoЩе получите безплатно Оцветяваща маска обогатена с Инка Passion - Alter Ego..
Вие сте фризьор? Имаме специална оферта.
Вие сте фризьор и желаете да работите с нашите професионални италиански продукти.За целта разработихме специално приложение за Вас. Направете своята регистрация оттук. Обърнете внимание, че е необходимо да изберете "Сфера на дейност: Корпоративен клиент"Когато удостоверите, че сте корпоративен клиент, е необходимо одобрение на регистрацията. Повече подробности можете да откриете тук.Влизайки с Вашия корпоративен акаунт ще имате достъп до отстъпки от цените. Също така ще изпращаме до Вас специалните ни предложения за салони. Ще откриете новите възможности за закупуване на пакетни продукти.Още с..
Лотария: Спечелете шампоан 5 литра EKS
Първият клиент, който печели шампоан, изтеглен на 10.11.2015 г. в 16,00 ч. е: Петя Николова - 088*****10 от Бургас13 години ЕКС в България, 13 хиляди наградиВъв връзка с годишнината "13 години ЕКС в България", в края на месец декември 2015 г. ще изтеглим първия наш клиент, който ще спечели 1 от 13-те награди: Професионален шампоан с арганово масло, 5 литра, достатъчно количество за ползване за цяла година.Всички наши клиенти, закупили продукт от търговски марки: EKS, Voila, Alter Ego и Imperity, през месец октомври 2015 г.  ще имат възможност да спечелят Професионален шампоан ..
13 години ЕКС в България.  13 хиляди награди
13 години ЕКС в България, 13 хиляди наградиВсички наши клиенти закупили продукт от търговски марки: EKS, Voila, Alter Ego и Imperity ще получат гарантиран подарък.Подаръците не могат да бъдат избирани те са комплимент към клиентите ни и не са обвързани с конкретна поръчка или сума.Уважаеми клиенти на EKS, Voila, Alter Ego и ImperityСега с всяка направена поръчка на продукт от тези търговските марки: EKS, Voila, Alter Ego и Imperity ще получите гарантиран подарък.Подаръците са разнообразни, като не са обвързани с конкретния Ви избор на продукти или сумата на поръчката. Приемете получаванет..
Продукти от 1 до 4 от общо 4 (1 страници)