Tyxo.bg counter

Eclettica Photografica Fashion clip - Берлин

Eclettica Photografica Fashion clip - Берлин

Intercosmo стил в едно уникално шоу.

Едно пътуване между модната фотография и съвремеността. Необходимо е да се върви в крак с времето и да се стимулират нашите умове в безмилостното преследване на нов подход. Нов поглед над заобикалящия ни свят. Една креативност родена от страстта към изкуството. Изпъстрена с цветове, за да направи света жив.


Берлин е един от най-съвременните градове, който най-добре отговаря на условието да бъде домакин на събитие, толкова креативно като това - Intercosmo Eclettica 2015 Дефиле на красотата.
Един новаторски поглед върху представяне на модата при фризьорството. Едно докосване от което думите са излишни. Остава само присъствието.


За Берлин
Оживен метрополис, където традициите и иновациите са тясно свързани в перфектен съюз. Неговите музеи и улици говорят за историята, а модерните квартали за креативноста и иновациите. Фотографските изображения са източници на вдъхновение за всички нас. Цветовете, позите, стила винаги е на ниво.

Фотографията е средство което ни позволява да спрем времето и да споделим една картина. Много елементи, общи и за изкуството и за фризьора: желанието да открият и възможността да използват светлина и цветове. Фризьора променя хората и създава истории като фотографа.
Не е необходимо да се създава история само с четене и проучване. Една снимка е образът на една идея.

Вижте видео от събитието